fbpx

Yrityksen perustaminen vaatii unelman. Se unelma on moottori, joka motivoi tekemään töitä, usein ilmaiseksi ja ilman mitään takeita siitä, että unelma tulee täydellisessä muodossaan koskaan toteutumaan. Ajatus Twististä on syntynyt ääneen sanotuista unelmista, jotka ovat muodostuneet ajan mittaan tavoitteiksi. Näitä tavoitteita kohti kuljemme päivittäin, askel askeleelta.

Meidän tavoitteemme ei ole palvella asiakkaitamme ja työntekijöitämme parhaalla osaamisellamme, ilolla ja tunnollisesti. Ne ovat meidän toimintatapojamme, tavoitteemme seurauksia. Meidän tavoitteemme on työllistää itsemme, työllistää suuri joukko nuoria ja rakentaa vahva brändi sellaisena työpaikkana, jonne on mukava tulla töihin. Ja sellaisena yhteistyökumppanina, johon voi aina luottaa ja jota suositella eteenpäin.  Haluamme, että jokainen työntekijämme löytää paikkansa sellaisissa tehtävissä, joissa tuntee olevansa vahvimmillaan.

Tavoitteita on hyvä yhdessä ääneen sanoittaa tasaisin väliajoin. Ja tietenkin juhlia onnistumisia, pieniä ja suuria. Twistillä on otettu kehitysaskeleita kesän aikana paljon. Niistä mainittakoon yhtiömuodon muutos. Entinen osuuskunta vaihtui 1.7. osakeyhtiöksi. Kaupparekisteristä löytyy tänä päivänä Twist Finland Oy -niminen yhtiö. Tästä on hyvä jatkaa kohisten kohti syksyä!

-Sara